Tuesday, 13 March 2018

Rangkaian Produk Skincare Semulajadi Terbaik Youth™ Skincare

Susahkan nak cari produk skincare yang semulajadi sekarang ni kan. Silap pakai produk, hancur kulit muka . 

Bulan ni shaklee ada lancarkan produk terbaru Shaklee iaitu Youth™ Skincare tau yang semestinya produk skincare yang semulajadi. Jom nurul kongsikan apa itu YOUTH™ Skincare ni.

Set Premium Youth™ Skincare
1. Skincare terbaru daripada shaklee yang direka untuk semua jenis kulit tidak mengira anda seorang lelaki mahupun perempuan.

2. Skincare sangat sesuai untuk semua kulit dan sesuai untuk mereka yang alami mata yang sensitif

3. Shaklee dah lakukan 8 tahun kajian keatas manusia bukan haiwan dan salah satu yang adalah CEO Shaklee sendiri iaitu Roger Barnett.

4. Terbukti melalui kajian klinikal dan bebas 1500 jenis bahan kimia berbahaya seperti paraben, gluten, merkuri dll.

5. Revolusi produk kecantikkan terbaru yang dibangunkan oleh saintis terkemuka.

6. Telah melalui ujikaji secara penuh teliti hampir 8 tahun, dan akhirnya, setelah berpuas hati dengan keberkesanannya barulah Youth dilancarkan, dengan 8 patent pending.

7. Kajian mendapati 2/3 mereka yang diuji mendapat kulit akan kelihatan 10 tahun lebih muda dengan penggunaan konsisten selama sebulan.

8. 100% vegan yang berasaskan tumbuhan

9. Youth™ menggunakan teknologi yang telah patentkan yang boleh mengaktifkan protein penting untuk remajakan kulit

10. Ujian klinikal terbukti dgn keputusan data berasaskn fakta ukuran indeks usia kulit memberi kesan terhadap kedutan kulit, saiz pori, tona kulit. keanjalan, tekstur, hiperpigmentasi@ jeragat, seri kulit dan juga kekenduran.


Agak - agaknya la kan ada tak produk skincare yang dipasaran yang ada ciri - ciri produk skincare semulajadi macam Youth™ ni?

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang produk skincare semulajadi Youth™ dari Shaklee no atau ingin membelinya, boleh terus berhubung dengan saya, Pn. Nurul di talian 017 3704725(Call/SMS/Wapps).


Pengedar Sah Shaklee anda :

☺ ID Shaklee: 1083829
✍ FB: Sharifah Alhabsyiee
⌨ FB Page: Mummy's Beauty
IG : Shakleekuantan_bymami
✉ Email: snurulkamariah@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 017-3704725
➲ COD Area: Kuantan dan Pekan

Thursday, 1 February 2018

Kelebihan bisnes Shaklee Berbanding Bisnes Online yang lain

Kelas Coaching diadakan di Group Whatapps

Tengah cari jalan macam mana nak tambah income keluarga tapi taktahu macam mana? Meh nurul cerita sikit tentang kelebihan bisnes shaklee berbanding bisnes lain yang mungkin boleh buka peluang anda untuk jana income keluarga.

Antara kelebihan bisnes shaklee yang anda perly tahu adalah :-

(1) Bisnes Shaklee Secara Online

Bisnes yang boleh dibuat dirumah melalui blog, ig, fb dan page tanpa perlu nak jumpa prospek sana sini, tak perlu nak ada kedai, nanti kena fikir sewa kedai lagi kan.Tambahan pula kita yang surirumah ni takkan nak angkut anak-anak merata nak berbisnes. So bila online ni anak anak pun ada depan mata.

(2) Masa Yang Fleksibel

Bila bisnes online ni kita tak terikat dengan masa. Kita yang tentukan bila masa nak jenguk 'kedai online' kita. Kalau surirumah tu mungkin lepas hantar anak ke sekolah ke lepas siap segala tugasan rumah. Boleh spent masa untuk update kedai online kita.


(3) Coaching Online

Bukan saja bisnes je online, coaching pun online boleh tau. Lebih lebih lagi kalau upline kita di Selangor, downline kita di Sabah. Takkan nak merantau jauh jauh untuk coaching kan. So cara mudah klik je whatapps group, fb group, webinar, coaching la apa saja dan boleh bincang sama sama dalam tu. Sambil sambil lipat kain tu boleh dengar coaching kan.


(4) Family Friendly ( Mesra Keluarga)

Bisnes shaklee ni bisnes keluarga, so jangan risau nak ke mana mana mesti ada anak anak. Ada seminar angkut anak anak join tapi kena kawal la anak anak kita supaya tak ganggu konsentrasi kita dan peserta lain.


(5) Tak Perlu Modal Besar. Tidak Perlu Simpan Stok

Nurul mula shaklee memang tak guna modal yang banyak, sebab sistem shaklee ni lebih kurang sistem dropship. Order dari website shakler nanti shaklee akan poskan kepada customer kita jadi tak perlu la kita nak beratur lama di pejabat pos nak pos barang. Cuma bila dah ada customer yang nak cod kena la buat stok sikit sikit biasa nurul akan buat stok barangan yang paling laris la.

(6) Ada Secret Group

Setiap yang berdaftar, kita akan dijemput ke group secret sama ada di fb atau pun di Whatapps mahupun Telegram. Dalam tu kita akan bincangkan masalah, cadangan vitamin, tips tips, ilmu tentang produk. Tiada istilah kedekut ilmu dalam berbisnes shaklee. Group secret ni la akan bantu kita bila kita down, stress. So kita tak akan rasa keseorangan.


(7) Kelas Perkongsian Ilmu, Teknikal dan Kemahiran Lain – Peluang Untuk Upgrade Diri

Selain daripada group coaching secara online, upline juga adakan seminar berkaitan dengan bisnes, motivasi, ilmu yang bukan saja penting untuk bisnes tapi juga untuk jalani kehidupan yang lebih baik dengan keluarga kita yang tersayang.

(8) Ahli Terdiri Daripada Golongan Professional dan Pakar

Dalam group nurul hampir separuh daripadanya adalah WAHM. Tapi mereka ni bukan ibu biasa biasa malah boleh jana income lebih besar dari mereka yang berkerja makan gaji.

Kebanyakkan dalam group biasanya terdiri dari mereka dari golongan professional ada yang bekas jurutera, bekas cikgu, bekas doktor dll. Jadi, bila dah ada pakar ni lebih mudah kita nak rujuk jika ada masalah.

Alhamdulillah, setelah hampir 5 tahun berbisnes Shaklee terus terang nuruk katakan, bisnes Shaklee adalah semudah ABC jika kita tahu teknik dan caranya. Yang penting kena ada impian dan semangat untuk terus majukan diri. Lagi pun bisnes shaklee boleh dibuat secara sambilan iaitu part time atau sepenuh masa. So kita boleh tentukan sendiri, sebab bisnes ni bisnes kita yang punya bukan ahmad albab yang punya 😂

Macam mana? Dah tahu kan kelebihan bisnes shaklee berbanding bisnes online yang lain. So, jangan tunggu lain meh berdaftar dengan Nurul ya.


Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang bisnes shaklee ni, boleh terus berhubung dengan saya, Pn. Nurul di talian 017 3704725(Call/SMS/Wapps).



Pengedar Sah Shaklee anda :

☺ ID Shaklee: 1083829
✍ FB: Sharifah Alhabsyiee
⌨ FB Page: Mummy's Beauty
IG : Shakleekuantan_bymami
✉ Email: snurulkamariah@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 017-3704725
➲ COD Area: Kuantan dan Pekan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...